JAG BER DiG TÄNKA OM PÅ [email protected]

Säger bara: Björn Gustafsson - Han är killen heladan! Sicken karl, sicken karl!
Har under flera dagars tid missbrukat youtube.com och tittat på varenda klipp med Björn jag är helt fast och kan inte sluta, rättare sagt; jag vill inte sluta för jag skrattar så jag håller på att skita ut hjärtat. Klockrent. Underbart.

Förtillfället har jag lektion med Peter( kan tillägga att jag rös precis när jag skrev ner det namnet , att säga att jag avskyr honom är nästintill snällt).
Jag är som vanligt mycket aktiv och deltar på ett väldigt kreativt sätt. (För övrigt, arbetar aldrig någon på hans lektioner, alla sitter och gör annat framför datorn och han märker ingenting, bra jobbat)
Jag blir verkligen frustrerad och vill bara skrika och springa fram å slå honom blodig med en bok.
Ni anar inte hur irriterande den där människan är. Man blir verkligen frustrerad, nästintill gråtfärdig och arg och vet inte vad man skall ta sig till, så irriterande är han. Usch. 

Nu till en glad nyhet, 
idag intar världens bästa Rally-Mally den ovärda åldern 19!  
STORT GRATTIS! 
och... DU SKALL FÅ EN STOR JÄVEL -GRATiS!! *smack*

Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy.......

//S


DÅ VA DET NÅN SOM HADE SKiTiT i BASTUN - DET LÅG SKiT ÖVERALLT

Mysig hemma fredagskväll framför TV:n. Gosa ned sig i soffan med en lurvig filt och en stooor påse godis- var det tänkt iaf. Så blev det dock inte. Benny, försökte desperat tvinga med mig ut, jag var stark och stod emot, men när hon sade att hon bjuder mig, kunde jag inte längre stå emot (för man är väl inte feg för en krogrunda) och där satt jag några timmar senare i Bennys blodröda soffa och tallade på dem ovanligt lena tigerkuddarna med ett glas vin i ena handen och en öl i andra. Bra jobbat Sofia *tummen upp*.
Supandet var i full gång, karaoken, guitar hero och svängig rock n roll på stereon. Härligt. Sen kom Cat och Tommy. Cat bjöd mig på 50/50 sprite/vodka drinkar, det var inte särskilt gott, men fort slank dem ner och - vips var jag ute på krogen smuttandes på en öl som smakade kiss.
Öl efter öl, drink efter drink slank ned, behövde inte ens resa på mig för att få dem, dem bara var där. Smidigt.

Senare på vagnen, satt det en neger och försökte konversera med mig, jag förstod inte ett ord vad han sa och svarade bara, "ja", "nej" och "haha". Tillsist blir jag så trött på honom så jag beslutade mig för att fisa jätte högt, så kanske han går. Sagt och gjort, han blev en aning paff satt tyst medans jag as garvade. Sen var det dags att hoppa av. Då kommer en kille med tuppkam och börjar tjöta. Jag tyckte de var en utmärkt idé att verka konstig. Därför, när han frågade vart jag skulle, sade jag
- Till min Pojkvän Gunnar. han är 42 år och hårig - En riktig man!
Han skrattae först bort det, men när han såg min dödserösa blick sade han;
- Ja ålder spelar ju faktiskt ingen roll.
Han såg en aning förskräckt ut och som jag skrattade inombords. Det var ännu roligare än fisen.

Nästa morgon, vaknade jag på soffan. Illamående, bakis svettig alla kläder på invirad i en liten filt med sprängande huvudvärk. Bakfyllan var ett faktum. När jag äntligen lyckats samla kraft till att resa mig upp, vänder de sig i magen och jag spyr, en grön härlig mega spya, resten av dagen spenderades hulkandes framför toan. Bakfylla deluxe 3000 turbo, fast värre. Det var nog de värsta jag varit med om, en riktig Kristus Fylla - jag kommer inte återuppstå förens på den 3:dje dagen. NU får det vara slut på dessa fyllerier. Fy fan.

image3


//S

TORSK PÅ TALLRIK

Regnet smattrade mot rutan, utanför hörde man slammer, buller och bankande. God Morgon Sofia, klockan är halv 7. Det sägs att man skall ta dagen som den kommer och det gjorde jag. Fy fan. Sägs också att man skalla vända andra kinden till, det gjorde jag med, in mot väggen drog täcket över huvudet, struntade fullständigt att jag skall vara i skolan 07.50 gosade ner mig och somnade om. Vaknade tvärt av burrande mobilljud, fick lite små ångest över att ha skippat första lektionen, men de var lätt värt att få sova lite extra. Pallrade mig upp ur sängen och begav mig. Väl framme i skolan, får jag en positiv överraskning; Peter är sjuk, vilket innebär, ingen textkommnikation, vilket innebär: HALLEJULIJA MOMENT DELUXE 3000 TURBO - DAGEN ÄR RÄDDAD! (ungefär).

Min lärare Peter är en sådan människa man skulle kunna döda med gott samvete och ett stort jävla leende på läpparna, han är verkligen Nr 1 på min "dessa-vill-jag-köra-över-lista". Inte nog med att han ser ut som en apa med Harry Potter-glasögon, hans långsamma och sövande röst gör att man kreverar av irritation. Så fort människan är inom mitt blickfång, känner jag den här vågen utav frustration skölja över mig! Därför, har jag kommit på denna brillianta plan; På morgonen när han kommer cyklandes (ja han cyklar eller "hojar" som han själv uttrycker det, från Göteborg till Kungälv, varje morgon) till skolan och är på väg över övergångstället vid korsningen utanför skolan, skall jag stå där med en bil, redo att trampa gasen i botten, och med ett skrikande däck köra över honom, jämna hans apliknande ansikte med marken.
Detta kanske tycks vara elakt, men att säga att Peter är irriterande, är nästan att vara elak mot ordet irritation.

Eftersom att jag aldrig kan bestämma mig, villken färg mitt hår skall vara, har ja bestämmt att jag skall bleka de blont. Lättare sagt än gjort och nu sitter man här med morotsfärgat hår, helt ner dränkt och frusen av ösregnet.
Men det kunde ju ha vart värrre, tur för mig att jag har lagt till Kyrkansjournummer på mobilen.
"Hur mår du? Vill du tala med någon hur du har det?
Ring 031-800 650.
Kyrkans Jourtjänst"


image2

Nej, nu skall jag gå och bajsa!

//S

ÖHH - ETT STYCKE VÄRSTiNG!

Det skulle kunna vara en mycket bra dag idag - med solsken, kvittrande fåglar och spirande grönska ( hrm, ja nästan iaf)... ! Men det är de icke.
Denna dag har varit helt vedervärdig. Jag skulle nog kunna säga att det har varit årets hitintills mest ovärda dag. Jag hatar denna dag. Vedervärdigt är ordet. Denna dag suger getpung och borde köras med en karantän buss till helvetet. Jag har suttit på mitt arsle iprincip hela dagen och stirrat in i en jävla datorskärm (inte så charmigt.. höhö). Inte ett smack har jag fått gjort.
Dessutom, förutom det, gjorde jag världens jävla vurpa förra måndagen, det gör fortfarande förbannat ont. Därför har jag suttit och lyssnat på Johnny Cash - Hurt, hela dagen.

Jag har även passaat på att skaffa en blogg, för jag hatar bloggar. Fråga inte, för ja orkar inte förklara.

image1

/S

RSS 2.0