NO SALVATiON

Första lediga dagen på länge. Den spenderades ute i solen och havet. Som den alkis jag är kunde jag inte hålla mig ifrån alkohol utan beslutade mig för att efter nästan 14 timmars jobb gå ut här på min ö. Sagt och gjort blev en fartfylld färd med sliskiga drinkar och öl imängder. Hela resan slutade 06.30 på morronen då jag går hem från grannens afterparty och finner pappa uppe målandes på huset. Då kände jag att det kanske var dags att hoppa i bingen.
Dessa lediga dagar skall spenderas ute i solen och försöka få nått som iaf liknar en bränna, kan ju inte vara blekast iår igen!
Snart bär det av till rutgersons brygga för nattliga badbravader och bus. Sen blir det tv titterier och annat snusk med Tanja!
Känns som sommaren börjar lida mot sitt slut och snart börjar misär med slask och regn igen, halva sommaren har förövrigt vart helt turbomisar vädermässigt... kan man ens kalla de för sommar!!!
Ett måste innan värmen försvinner och Sverige återgår till sitt gråa och karga jag är en resa, var som helst, nått på hitt.. NÅTT. Misär deluxe att ja inte har vart ute på fler äventyr denna sommar, måste bli ändring på!!!


//S

YOU'RE WRONG AND OVERRATED

Jag blir så irriterad på människor som tror dem är så mycket mer än alla andra, finns bara ett ord. Överskattat. NI är så överskattade i era egna ögon att ni inte ser att ingen av era medmänniskor ogillar er. Retar mig nått enormt. Det finns så mycket överskattat här i världen att det är helt sjukt att vi ens kan leva med det. Överskattat, allt är så jävla överskattat. Sicken misär. Jag kan dock glädja mig med att inget varar förevigt och att all misär kommer upphöra någongång. Skönt.

Jobba hela helgen som vanligt. Jobba hela nästa. Skall börja planera kommande månader snart tänkte jag, vill nog ut å flyga och fara en del, Måste få lite perspektiv på livet och komma ifrån allt, iaf en stund känns det som.
Det blir nog filmtitterier nu med mig själv i brist på sällskap.

//S

SCARS REMiND US THAT THE PAST iS REAL

De där två lediga dagarna och tiden jag skulle spendera väl, ja. Jag är motstånadre till planering, för man håller den ändå aldrig och då har man ödslat tid på den helt i onödan. Ta dagen som den kommer, så ordnar jesus resten, eller? Eeh, eller så är ja bara trött nu.. å vimmsig.
Efter dagens händelser har jag dragit slutsatsen att REA=MISÄR.
All skit som affärerna inte får sålt innan den nya collektionen samlas i stora krogar till ett reduserat pris, rea. Alla snåla jävlar springer runt på stan helt tokia och skall hitta nått på rean, låna köer, folk i vägen... MISÄR.
Rea är endast skit, för fattiga människor. I ren protest köpte jag lite onodöiga pryla på ICKE rean.
Misär moment nr 2 blev då mina favo jeans som ja ännu inte har köppt var slut och inte skulle komma in något mer. Men men, fick svälja de och leta upp ett par andra.
NU är jag mest trött efter allt runt srpingande på stan och har 5 dagars jobb framför mig, hallelulija.
Tur att det är löning snart, då skall jag köpa fler onödiga prylar till mig själv på ICKE rean.

Jag har även fåt besök av en gammal dröm åter igen. Kan nog bli 3 gången jag drömmer den. Den går ut på att jag och några polare skall ut å bowla. Vi skall först sitta och käka på vårt always.hangaround-mat-ställe (som inte existerar i verkligheten) Väl inne inser vi att de är teoriprov för körkort. ALla gör det, alla kuggar. Sen är de lite diffust. VI går ut därifrån och det börjar störtregna, ett riktigt skyfall. Det blir översvämmnign och vatten från alal håll, flera meter högt är vattnet och vi tittar på varandra. Helt plötsligt skriker alla: " Neej vi är gjorda av tyyyyyg". Blixtsnabbt förvandlas vi till virkadesmådockor som rör sig konstigt, sjugner som stenar för tyget suger åt sig allt vatten. Väl undervatten förvandlas vi till fiskdjur. En katt blir galen när han får syn på en skattkista. Gudarna(?) straffar honom för sin girighet och förvandlar honom till guldkatt, med svarta räder och stora blänkande rubin ögon. Trotts detta hemska straff tycker jag mig ändå skymta ett flin bakom den stela munnen på katten... sen vaknar jag.
Alltid samma...
Jag har även drömmt att jag är på nån form av mission att rädda världen från de onda. I kosntiga outfits på konstiga ställen slåss å smyger vi likt ninjor för att förhindra att de ona människorna tar oss...



//S

HEAD FOR DEAD END STREET

Golden Frapefruit juice, hellacopters och kladdkaka sicken kombination såhär en söndagskväll kl 02.37!
Nyss hem kommen från jobbet helt död efter en hel helgs jobbande, blir två lediga dagar som jag skall försöka utnyttja väl innan, resterande tiden består utav jobb helg ut och helg in, hoppas på en bra lön i villket fall!
Börjar bli less på gamla relationer, om det nu är de man kallar det, skulle kännas bättre om folk betede sig än att inte göra det alls. Men men, orkar inte bry mig ett dyft längre.

Nu blir det bed time!!

I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you

Sometimes I need some time...on my own
Sometimes I need some time...all alone


//S

RSS 2.0