WE WERE THE HiPPY KillERS

Helgen och veckan kommer bestå utav jobb, jobb jobb. Det gör inte mig nått för vädret är ändå  misär deluxe, svensk sommar i ett nötskal. Här går man och väntar och väntar på bättre tider, bättre väder och när sommaren är här är de en riktig bummer.. inte ens en solbränna har jag.  I torsdag var ja dock på West Coast Riot, såg bla Tiger Army ( som  inte alls va bra, för ljudet försvan helt å hållet pga vind etc) Bad Religion var dock kalas bra, en liten nostalgi tripp tillbaka till 7an. Jag har dock rett ut en sak åter igen. När jag och min vänn Veronica gick i 7:an, lyssnades de en fel på Bad Religion, vi fan en låt som vi diggade till the max, Hippy Killers. Vi satt alltid och sjöng på den, tyckte den va riktigt klockren.  En dag sa Veronica att, nej, dem sjugner visst Happy Killers. Jag trodde på henne blint och fram tills idag har ja gjort så, låten blev inte alls lita rolig och jag har inte tänkt på den förens i torsdags. Idag googlade jag dock upp låttexten och fann till min förvåning att det visst är Hippy killers, och inte alls Happy som jag trott de senaste åren.
Bra där! Ungefär såhär förvånad kände jag mig... nästan.....





The next miserable generation
We were The hippy killers


//S

SHAKE YOUR MONEYMAKER

Nu sitter jag här, ensam och surplar oboy ur ett sugrör ( allt blir godare med sugrör), lyssnar på fleetwood mac och borde egentligen sova. Ledigheten är över och jobbet sätter igång, dock skönt att få lite pengar. Det blir iaf West Coast Riot på torsdag, med vem/villka och hur dagen skall tas har jag ej planerat, men dit skall jag hur som helst.
Sen blir det till att jobba hela  helgen. Sen när ja har jobbat ihop massa money skall jag nog spendera förmögenheten på en hellikopter eller dylikt....
Och nu skall jag gå och pissa, sen blir det nog läggdags....


//S

GiMME SHELTER

Det var det, hysterin har lagt sig kring den vedervädriga midsommarhelgen. MIdsomar för min del, var inte alls lika misär som den brukar va. Jag var helt acceptabelt full till en början, sen helt plötsligt slog all sprit ja dragit i mig hela kvällen till PANG sa det. Helt ustlagen blev jag. Jag irrade kring kokade flera kg pasta som jag satt och hävde i mig med en hejdundrades fart. Kvällens huvudtema kan man kalla deckning, då först Jenny gick och powernapade, sen var det Rxannas tur vidare till Göle, min tur var det hela kvällen då ja deckade kring 24 snåret. Sov djup törnrosa sömn och vaknade inte förens halv sex, då var jag helt själv i Göle o Co. lägenhet. Alla hade irrat iväg och lämnat mig ensam kvar. Men de va värt, jag sket fullståndigt i alla firerier och begav mig till bingen och drömde sött istället. Kanske tycks vara tråkig, men jag vet mycket väl med mig, att om jag inte hade somnat skulle det bli misär deluxe 3000 turbo.
Men nu är iaf misären över, skönt.


Hemslöjd och broderier, symöten och diverse annat tant-göra.

//S

LiFE iS LiKE TRADGEDY

En skränig dänga siprar ut ur mina högtalare, ord som i've had enough, my generation sucks känns så rätt. Turbonegro känns så rätt - som alltid.
Misär moment Nr 1 är nu avlklarat, Studenten.
En stor lättnad, det där som man knappt kunnat föreställa sig var förbi innan ja ens han fatta att det var sant. Nu sitter man här, snopen med en utbildning som inte duger till nått. Känner mig lite lurad.
Studentdagen besod av köttiga skavsår, sönderbränd hud, svett och (t)dårar?. Men kul var det. Riktigt blodiga var mina hälar redan vid 08.15 tiden då jag på nått vänster lyckades gå in i en lycktsolpe vid kungälvsbusstation, det hela gjordes inte bättre av att ja höll i en champangeflaska i ena handen...
Skavsår nummer två inträffade på flaket, jag hade fått händerna på en vattenpistol och sprutade glatt på allt folk som stod å kikade på studentflaken som åkte förbi. Riktigt chockade och arga miner fick jag se med det var absolut värt. Lika chockad blev jag när jag till min förskräckelse upptäcker en stor blodig blåsa på avtryckarfingret. Jag har alltså sprutat vattenpistol i sådan utsträckning att jag fått blåsa på fingret.. Bra jobbat.
Väl hemma efter allt liv och stoj skådade jag min grisfärgade hud och somnade efter några glas champange.
Sen fort upp, in till studentfest där jag var allt annat än nycker. Skor vart de inte tal om, morgonen därefter var mina fötter helt massakerade och lortiga to the max. Vad som hänt är de ingen som vet och jag fick allt gå hem helt barfota. När jag kom hem dagen efter tänkte jag, jahapp.
SÅ de va de det. Nu är jag vanlig igen å inte en jävel bryr sig om att ja har tagit en fjuttig student.......värt-
NU återstår bara de resterande misärmomenten i livet, så som Andra halvan av utbildning, körkort, jobb....penssionspara.. sen så dör man.

Jag begav mig i alla fall till hultan. Där gav sig bakterierna på mig och gav mig en redig förkylning. Feber och halsont hundrade dock itne mig från att ha en jävla kul vecka!
Och det man inte mins har man inte gjort, det man har gjort minns man inte. Smart fylle citat av mig.

Så nu sitter jag här, med resterna av en brutalförkylning och försöker förtränga att det är midsommar imorron. Det är misärensafton, amatörernasafton. Hur jag än bär mig åt lyckas just denna kväll sluta i en brutal och onådig misär. Midsommar kan suga mitt nylle


//S

RSS 2.0