NiNJA BAJS

Återigen, har jag kommit med en brillant idé! Helt fantastiskt bra är den. Efter veckans musikalande och Onkel Kånkel sjungerier, har jag kommit fram till det enda rätta; En Onkel Kånkel Musikal.
Det skulle absolut bli världens grej, särskillt med tanken att ha Cp-Åke som huvudperson.
Senare kom jag fram till, att ännu bättre skulle de bli, om man startade ett Onkel Kånkel tribute/inspererat band - The Sillrunkers.
Den första låten The Sillrunkers skulle göra är en egen tolkning utav Blondies "Call me". Det skall bli "Call Glenn"
För er som inte vet vad "Ringa Glenn" innebär kan jag förklara det.
Ringa Glenn = Gå och bajsa.
Och för er som inte vet vad sillrunkare är, kan ja förklara det med. Sillrunkare är ett gammalt hederligt yrke. Nej man runkade inte av sillar. Utan man såg till att sillarna man fångat in i näten fick vatten och med en runkande rörelse släppte man dem upp och ner  i vattnet. Runka = Upprepad rörelse.
Jag tänkte även föra konceptet vidare och göra Onkel Kånkel Operor, Teatrar Balletter etc.
Det kommer bli så uppskattat, och operabögar får en helt annat status i samhället.
Det här är helt revolutionerande.
Som en bunus skall alla andra tråkiga teatrar, operor osv avskaffas, jävla skit, ingen normal människa som går på sånt.

image11

Homotider, gay gay, homotider. *lalala*


// S

SUG MiN ROCK N ROLL PENiS SÅ FÅR DU EN FEMMA

Föddes som en skit, kom ut ur fel hål. Dunder tåget, dunder bra. Borde verkligen hyllas. Lika så Onkel Kånkel.

Sweeny Todd. En musikal, vars soundtrack jag fått på hjärnan. Gårdagen spenderades mestadels till att leka musikal. Med ballett hopp, skönsjungande falsett sång och egen på hittade texter entrade jag kållereds gator.
Trallande, dansande, sjungandes strosar jag sakta frammåt, helt plötsligt hör jag ett väsnande ljud och jag faller ur min musikaltrans, jag stelnar till, vänder mig om och ser till min stora förvåning en bil, en dam som ser aningen fundersam ut, hon har antagligen sett hela spektaklet och jag springer fort in till vägkanten och vinkar lite genant, så fort bilen är försvunnen runt kröken upptar jag mitt musikalande och tar ton:
"I feeeeel yoouuu Jooaaaannaaa" skrönar jag ut. Vackert.
Runt nästa krök, där ja strosar fram gör en piruett och sjunger, ser jag att damen med bilen har stannat 20 meter fram och står och packar ur varor ur bagaget. Hon tittar på mig. Jag tittar på henne. Jag tror jag vet vad hon tänkte.
"Vem fan släppte lös de mongot."

Snart dags att återgå till misären, ångesten, skolan. Döda mig.


//S


SAME STORY, LAME STORY

Visste ni att Victor Hugo var synsk? Han såg in i framtiden och skrev redan på 60-talet en roman som handlade om framtiden. Boken blev senare tolkat av två andra herrar och blev till en musikal, en musikal om mitt liv.
Les Misérables döptes den till. Tyärr var dem inte särskillt duktiga på franska och råkade döpa den i plural form. Orginaltiteln var menad att bli "Den miserabla" och med Den, menade dem Mig, och Mitt liv.
Jag skall göra en modern omskrivning av Den miserabla, för Vicotrs tolkning är inte helt rätt på alla sina ställen.
Jag har tex. inte varit en strafffånge i 19 år för att ha stulit en brödlimpa och jag bär inte trasiga kläder etc. Men en del fick han rätt i sin tolkning. Jag tänkte därför, för att reda ut denna hervan skriva en ny korrekt tolkning, som en självbiografi till samans med Niels Straus, den skall heta just Les Misérable allternativt, Mitt liv i misären.



image10


//S

TA AV DiG BYXORNA! TOG DU TUBEN HiT?!

Klockan var kvart över sju, när jag insåg att jag försovit mig totalt. Skall jag vara helt ärlig, var det tok skönt och jag strutnade fullständigt i att jag kom 2 timmar försent. Absolut värt.
Väl i skolan var det dags för filosofi (fyllosofi låter dock bättre), skit kul. Jag, var dessutom riktigt ambitös och gjorde det där "Moral" provet, det provet som alla andra gjorde innan jul. Min moral är den bästa moralen. När jag väl pallrat mig igenom en hel skoldag, var det dags att bege sig hemmåt

Solen sken, det var varmt, en ljumen bris tog tag och lekte med mitt hår när jag klev av bussen. Men, vem är de som har smulat sönder frigolit och nu öser det över mig? Eller, nej, vänta nu, det HAGLAR! Misär vädret slår till igen och inom loppet av 7 minuter, var solskenet, värmen och den ljumna brisen som bortblåst, himlen var gråmulen och molnig, på marken skapades ett vitt täcke, ett täcke av eländigt, vedervärdigt, miserabelt hagel. Fy fan. Misär.


Jag beslutade mig för att titta på Hundtricket. Bra gjort. Den filmen borde hyllas. Alexander Skarsgård, killen hela dagen.

image8


"men, vi spelar ju alltid boulle på onsdagar!"


Nu skall jag sova och förhoppningsvis lyckas äta upp täcket så jag kvävs till döds i sömnen. Smärtfritt. Bra.

//S

OLJAN RiNNER UR EN GAMMAL TRATT, UTANFÖR KÖR NÅGON PÅ EN KATT

- Hörry du bettan! Ja har en idé till årets melodifestival, vi är ju 3 feta tanter, varför inte klä ut oss till michelindäck? Det blir fräsigt.

image7


3 michelindäck och en scen att stå på , schlager är fräck musik....na na na na....

Det var kallt, de var regnigt och de luktade bajs.
Jag var på besök på en soptipp. Naturkunskap B är verkligen B.
Gunnar, vars liv tycks gå ut på att ta hand om sopor, guidade oss genom tippens alla vrår, inte nog med att de var skyltat,med enorma gul/blåa skyltar, "GLAS" "KOMPOST" etc etc. var han tvungen att gå igenom alla stationer och vad man slängde där. Han kunde konsten att tala den mannen, 15 minuter non stop om bara tidningspapper och allt på ren småländska, de du!
Sen fick vi följa med Thore, in där man bränner fis, nej förlåt, flis, (luktade dock fis).
Efter 1 timma och 20 minuter var man äntligen klar. Eftersom att vi håller på med hållbar utveckling tog vi bilen ner till skolan igen, det skulle ju ta minst 15 minuter att gå dit.

Gunnar&Thore har en tipp ihop, Gunnar&Thore har ett liv ihop
Gunnar&Thore har en dröm, ett hopp ett liv en tipp tillsamans!

Om du har en gammal bil, som har kört många mil
och den källsorteras ska, kan du fråga Gunnar vart alla delar skall va'
om du vill veta nått om tippar&ugnar, är de bara å fråga Thore&Gunnar.. la la la...

Så här kul va de, att jag stod och försökte underhålla mig genom att hitta på en sång...
nej SOPIGT är ordet. Aldrig mer tippen.

//S




PUT ME ON A PLATE

Ibland, är jag bekymrad över allt som jag borde ha gjort men inte gjort, men så kommer jag på allt jag gjort som jag inte borde ha gjort... och då jämnar de ju faktiskt ut sig.
Japp helt sant.
Misär helg, misär start på veckan, misär liv. Har till och med frågat veronica om hon kan fråga sin teckenspråkslärare hur man säger misär på teckenspråk. Värt att kunna, så slipper ja öppna käfften och kan bara singalera med en gest, så förstår alla. Kanon ju.
Tänkte gå och lägga mig och sova bort denna misär dag, menså slog tanken mig (nej , det gjorde inte ont) att då blir det imorgon fortare och yttligare en dag fylld utav vemod och missär kan läggas till i mitt meningslösa liv.. nej, är nog hellre vaken.
Nu ska ja gå ut i köket och äta. Jag hoppas att vattenkokaren sprängs av överbelastning precis när ja går förbi så jag dör och brinner upp och blir till en liten hög aska som man sedan kan damsuga upp och slänga iväg.

image6
Tur att man tar vara på allt de viktiga här i livet.


//S

SOARiNG WiTH EAGLES AT NiGHT TO RiSE WiTH PiGS iN THE MORNiNG

Misär, ständigt denna misär! Jag ska nog börja låtsas som att jag inte finns, skolka från livet. Inget är som de brukar, vad har hänt med Göteborg? Vårens färg tycks vara kyckling gult, vart jag än vänder mig ser jag kycklinggula plagg i alla affärer, jag hatar kycklinggult. Kan ju försöka se de positiva i det hela, det matchar ju med mitt hår. eller vänta nu, det var nog negativt. Mitt hår ser ut som en enda stor misär, hela den gul/orange/röda färgskalan representeras i det. Dessutom, finns det inte ett enda roligt ute ställe. Nej, Göteborg kan vara den mest vedervärdiga staden någonsin.
Jag har arbetat fram en bra plan vad man kan göra åt misären, komma fram till - soffsupning.
Det är nog de ultimata supsättet.
1. Man får välja musik helt själv.
2. Garanterad en sittplats (slipper man stå ihop klumpad med massa idioter i ett hörn)
3. Man slipper den äckliga varma unkna svett/spy/kiss - lukten
4. Man slipper stå i kö för att köpa dyr öl
5. Man kan gå och lägga sig vart och när man vill.
6. Man kan laga mat när man vill
7. Man slipper FOLK.

Så, no more utgång, just soffsup.

image5

Nej nu ska jag steka pannkakor och baka en kaka för att dämpa misären.
Skit ner dig.

//S

SATT & PiLLADE KRÅKOR, DÅ FiCK JAG EN TUPP i HALSEN, DET VAR SÅ LÄSKiGT ATT JAG FiCK GÅSHUD

image4

Rätt åt henne. Jag hatar människor som är ute och motionerar och ler. Jävla hurtigkurrar, springer runt där, ler och ger alla ickemotionerande feta soffpotatisar dåligt samvete för dem aldrig rör sig och kommer få hjärtinfarkter och dö av fetma. Nej sådant tycker vi inte om. Fast det värsta är nog folk som ler när dem cyklar, det borde bli förbjudet. Särskilt när dem ler och nynnar på någon liten trudelutt och har cykelkorg, sådana kärringar borde raderas från jordens yta. Man får lust att grabba tag i närmsta stock (ja, om jag nu orkar lyfta den, kanske bättre med en grov pinne eller dylikt, järnrör kanske är uppskattat?) och kasta iväg med all sin kraft så den hamnar i hjulet, så kärringen flyger över styret gör en volt i luften ramlar på vägen och blir överkörd. Det hade nog varit de ultimata.
Nej, att röra på sig är överskattat.  


// S

RSS 2.0