TYDLiGEN

Jag skall döda nått....


kan klockan åtmistonde bli 21.00 så ja kan gå och lägga mig.

misär - fast värre.

//S

JUST LiKE KiCKiNG JESUS

Sitter ja här IGEN, nudlarna står och kokar

Spisar musik till max, har snöat in mig på psykadelisk/rock/alternativ musik, eller vad man skall kalla det.

Roky - 13th floor elevators är som vanligt bland favoriterna, har snöat in mig på dem IGEN. Har myspacat runt å hittat en del annat med, The Devils Blood, deras Anti Kosmik Magick har nog spelats över 50 gånger idag. Äcen Brian Jonestown Massacre och.... nej. Ska babbla klar.. men de här kommer spisar i veckor kan jag medela. ojojoj


rokyyyy

Tandläkaren imorgon med... uuuh. Äckligt när någon står och pillar i käfften med äckliga fingrar.....


//S

CHRiST OR COCAiNE?

Jag har blivit nötallergiker, så fort jag är omgiven av nötter blir jag irriterad, bitter, tänker elaka saker. Nötterna förtjänar det dock. Alltid är man omvigen av nötter. Fy fan, kanske dags att bli eremit.

Dagen har bedrivits hemma, inte ett dugg har ja fått gjort. Bitterheten har dock varit total. Nu har jag ont i magen också... fan. Dagen kan inte bli värre.... måste va nötterna. Dem gör mig illamående. Det är på grund av dem som det finns hat i världen, jag är säker. Tänk dig en värld, där alla är på samma nivå. Tänk dig en värld som är helt fantastisk.... (banar iväg...tänker på låten Imagine av John Lennon..)

NU satte ja luft i halsen med. Hoppas jag dör.


Hejdå.

//S

WHAT TO DO??

En, sade härom veckan att mohammad, profeten, flög med guds hjälp på en häst upp till himlen.....som om det verkligen hade hänt.

HJÄÄÄÄLP. Jag blir rädd för männiksor snart. Jo men visst. Det hände nog, och imorron skall jag rida på en tax ner til helvettet... satan is my homie.

OK. ja kan respektera att folk tror som dem gör. Men ja fattar fan inte varför. Inte alls....

baaaaaaaaaaaaaaaaaaah


hejdå

//S

LOVE iS PARANOiD

Helgen har paserat, fort gick det. "Mysig" fredagskväll och en wild night out på lördagen. Jisses, det var då inget blod i mitt alkoholomlopp!! Det började med några stadiga mjölkdrinkar.. sen vart de utgång på RB. Hittade två killar i klänning... hamnade på park lane runt 4 tiden, fick gå före alla i kön, för jag var VIP av nån anledning. Jag och My lekte afrikaner vid bananerna inne på 7eleven tydligen... kul som satan var det!

Gick sedan i min ensamhet från kungsport till odinsgatan i ösregn, vid ett hörn vid centralstationen förstördes min annars så misär-befriade dag av en taxi som kommer körandes aldeles för fort och skvätter upp en hel jävla pöl på mig. Blöt så att det bara rinner av mig fortsätter jag bittert min färd. Slocknade direkt när ja kom innan för dörren.... Var väl lika bra det.
Jag vaknade upp med tidernas snyggaste morron-frilla; ensåndär som var mycket värre än vanligt, hårets struktur såg nästintill förstörd ut, allt var fjongar som ståd åt alla håll och nästintill krulligt och en volym som hette duga. Tur att ingen såg mig.. eller ja de var det iof folk som gjrode.. attans....

Denna dag har bedrivits hemma, känner mig en aning zombifierad. Misären är maxad och jag dör nog snart av ångest och tristess. Fy tusan......................................skjuuut mig.



Det värsta är, att ungefär nästan precis den repliken sade jag för några veckrosen, helt seriöst, utan att ens ha läst denna text..... HAAAAA



//S

AiNT iT A BiTCH

Dagligen får man syn på idioter, idag när jag åkte förbi ytterby ville jag nästan gråta. Som vanligt satt det "fräcka"-gänget och tjyvrökte och pratade snusk. En epa med lite äldre bonne killar försöker ragga upp, ja just de, fjortispulkor!!

Fjortispulka
Förklaring: EPA-traktor, attraherar mängder av fjortisar å annat pack. Fordonet körs ENDAST runt i samhällen av talanglösa bönder som hoppas på sexuellt sällskap.
Ordet framhäver användningsområdet fullständigt då fordonet endast är till för att skjutsa runt smått folk utan någon som helst intelligens.


Exempel: Sarkastiskt menat: "-Vad omtyckt Stig-henrik kommer bli nu när han skaffat sig sin aldeles egen fjortispulka!"


In for dem och snabbt iväg..... Stackars töser. Tänkte bara inflika med, att för er som inte är med i "de tuffa gänget", tänkte ja bara medela, att dem får inte va med i "detuffa gänget" när dem blir äldre, för dem kommer bli gravida vid 17 års ålder, va hemma på bidrag utanutbildning och röka och dricka 2,25cider och 2,8 folköl under graviditeten och föda mångoungar. Precis, utför, utför kommer det gå. Då är dem inte så tuffa längre.... *pff*

Dududud nobody likes a bogan.....

För fler ord kan du altid besöka fittkramp.se... sveriges nya SAOL. elleer?


//S

iT'S JUST FLESH

Just human flesh... yepp. Det är vad vi alla är. Bara kött. Därför borde man skita i alla människor.. eller ah, det gör jag ju nästan.. delvis... haha.. opsi. Jag är en fin människa ... i smyyyyyyyyyg.

Har turbokäkat nudlar och sitter å tubar nu igen. Cult of luna. Sjukt bra, och jag är sjukt bitter över att jag missade dem i söndags, men va fan skall man göra... ..

Johnossi
nästa helg i alla fall. Det kommer bli kalas! 
Deras poser är förövrigt jäkligt snygg och skulle pryda min vägg perfekt brevid manson affischen...



uuuuuuh need to call glenn right noow.. så att säga  byebye, eller ska man säga, bajbaj... tihihi


//S



MY SOUL DESCENT

Hej, visste ni att de finns nått som kallas för hörlurar, eventuellt hörsnäckor? Det är en uppfinning som gör att du kan lyssna på din egna musik, för dig själv, utan att alla andra måste störas å lyssna på de där vedervärdiga dunket..

FAN att männiksor aldrig kan fatta. Ha hörlurar på när ni lyssnar på musik offentligt.. på bussen... GAAAHH

Idag flydde gollum ur sin grotta, kändes bra. Känner mig mycket friskare nu. Peepshows på  och ja kan äta igen. Satte i mig en hejdundrandes middag bestående av lax, potatis och tomatsallad! MUMMA!
Har inte dinerat på länge, så detta uppskattades verkligen av magen.

När ja kom hem låg ginza katalogen på mitt skrivord, den skickas av någon anledning till mi aldeles för ofta. Idag bemödade jag mig dock genom att blädra igenom den, och fan detta kap!! SICKEN GREJ!!


JULKLAPP 2008!

Finns hos ginza, nu prissänkt till endast 40 riksdaler!




elleeeeeeeeeer......?



//S

WHERE THE ROADS HAVE NO END

När jag ändå är på gång, är på klagostigen, tänkte jag klaga lite till.

Varför i hela friden skall folk konversera med egen påhittade ord? Underliga förkortnignar, ett näst intill eget språk? HA?
Varför inte bara skriva på svenska, om man är svensk, varför hitta på massa fantasiord? Det är ju lågstadie nivå på det...

FRUKTANSVÄRT, löjligt. 

NEJ, färdig gnällt, att jag ens orkar lägga ner energi....
(Tur att jag kan skylla på att jag har suttit hemma och ugglat i 3 dagar, och börjar känna mig som gollum i hans grotta, helt socialt missanpassad, instängd, grå ful....snart börjar jav väl att äta råfisk -gott.. sushiii)


//S



BREAKDOWN

Tänkte bara pointera att min blogg under de senaste månaderna har hållit väldigt låg standard, och det har också mitt liv. Det är så fruktansvärd vedervärdigt att ja inte ens kan komma på något som är på en acceptabel nivå att skriva om. Dessutom vill jag inte blotta hela mitt så kallade privat liv. För, det finns ju alltid sånna där "snokare", som letar upp alla ens konton å snokar runt. Läser, dömmer.... etc Jag avskyr snokerier, kan inte folk hålla sig till sitt egna liv.... jisses.


Nej, detta är helt frukansvärt, färdig snokat.


Farväl


//S

STiCK OCH BRINN

Dunder Tåget -Stick och brinn

De senaste dagarna har spenderats hemma, jippie. Nej, jag är sjuk, halsen är helt svullen har inte ätit ordentligt sen i lördags. WOHO... Tur att det börjar bli bättre.
De senaste dagarna har Dwarvs vart i centrum, har tubat varenda klipp med dwarves.. nej, nu ljög jag, men endel. Hur jäla kalas bra som helst verkligen!! Sjukt störda..
Peepshows, är även med helt fantastiska, verkligen. Har lyssnats på dem om och om igen, Jag förstår verkligen varför Hellacopters valde att göra en cover på en av deras låtar till deras Head off platta.

Förövrigt, har ja å syrran kirrat biffen i veckan antagligen. Ser såååå ifram emot detta. dumdudum. Ja tänker nog inte ens berätta för dem som inte frågar. Lär väl märkas.... eller? HA förhoppningsvis. Kommer bli helt dunder skönt.
Behöver andas lite annan luft nu. Allt känns almänt pissigt faktiskt, och förhoppningsvis kommer ja känna annorlunda när vi kirrat detta!!

För övrigt, avskyr jag folk som skall vara så himla "true" till sin musiksmak. "Nej jag är metal, ja kan inte lyssna på annat än metal". SÅ sjukt jävla fjantigt. De är nästintill bisarrt. Man har då inget musik intresse om man bara lyssnar på en enda sorts musik.  Anledningen till att jag drog upp detta var för att jag stötte på en sådan filur i helgen...
Sen snackade jag med en annaa skön filur, som trots sin metal image ville lyssna på "boys boys boys". And so we did.....

//S



DON'T THiNK TWiCE, iT'S ALRiGHT

Eller? Fy. Söndags ångest deluxe.  Allt är fan ångest idag. Jag tror inte ja ska supa på en hel evighet. Fast egentligen har ja lust att supa ner mig precis just nu. Fy ihelvette

Har införskaffat mig en fetingbula i huvet nu med. Jävla hylla. Å under min anattliga bravader ute på stan ahr jag lyckats införskaffa mig blåmärken över hela armar och ben... va fan sysslar man med egentligen... baaah

Nej. USCH


//S




HUGGiNG PiLLOWS, PASSiNG OUT ON THE COUCH

Höst nu igen, höstregn, kyla... vill bara gå i ide.  Deppar ihop totalt till Johnossis  In the mystery time of cold and rain.


Ja å Johan gjorde pannkakor idag. Superpbt.


Go to sleep, you go to sleep at night
Hugging pillows, passing out on the couch
Me myself I'm lying under the bed
The wooden floor is where I lay my head


Farväl.

//S

WHY DO YOU THiNK i'M HATEFUL?

Min altandörr är inte riktigt isolerad, fattas någon form av gummilist längsted... det märks att det börjar bli kallt nu. Det är mörkt med. Mina händer är som isbitar.

Fy fan. Funderar på att börja alv-lajva.. verkar spännande å ha långthår i toffs å fräcka spetsiga öron. Alver kanske inte fryser heller? Undra om man kan gå språkkurser på alviska? EEEEEEEEEEEElller?



Kiss, luv, n BÄRS


//S


DO ME THAT FAVOUR

Alltså, det var bättre förr.
Man var snyggare, sket i allt och drack mängder med öl....

Down memory lane....

//S

CLAYMAN

Kära dagbok, idag var jag och såg på the haunted... eller nej..vänta BRYT!!
Va ja inte alls det, hade matteprov fram till kl.18.00. Var på tok förtrött på för att åka in tillstan. Påtok för ful för att vistas bland folk.. Ja valde dock fel å åkte hem. Borde åkt dit å suuupit mig snygg å vaknat i en rännsten.. men ICKE.. så här sitter man nu...i hetten i mitt rum.. med huvudvärken och käfften full med vit chokclad.. men va fan  gör det.
Imorron blir det superfylladeluxe hos Tanja.. wioh!

fetthaa fat hajdooo

//S

RSS 2.0