BUT THEN i GO AND FUCK iT UP

Myggbett under foten. Fan va härligt. Sitter å lyssnar på Towers of lonfon och trycker i mig en leverpastejmacka. De smakar ovanligt äckligt idag. Känner mig rå bakis, trots att jag bara var på bio ifår..Va har du gjort med mig fia? Hällt något skummt i min cola? I Fredags var jag hos Jenny. Nånting hände, ja hällde socker i ölen somnade vid 6 tiden på morronen.. allt var kaos. Usch.  Vaknade upp med brutalt illamående, det fixade dock ja å Jenny till på Paprika. Paparika är guds gåva till människan ( inte grönsaken för den är besk och äcklig). Allt jag åt var som en orgasm imunnen.. m-m-m.


Idag tycker ja nån kan komma och kidnappa mig från mitt liv. För de börjar bli helt miserabelt.


Farväl


//S

EVERYTiNG ENDS

Trodde aldrig de skulle bli såhär krångligt. Jobbigt. Dock självförvållat så får skylla mig själv .
Jävla tramms. :(



//S

GOOD MOURNiNG

Minst sagt. Finns inte ord till att beskriva min bitterhet till denna dag. Fruktansvärd. Peterstrofal! Tänkte flika in med att en fågel viskade i mitt öra att Lisa cyklade förbi den ökände Peter. Lucky you! Elller lucky me, att de inte var jag. Lider med dig, hela din dag måste ha vart förstörd.
Att vara sjuk är verkligen ren och skär MISÄR, och att plugga matte med feber är inte något att rekomendera, jag känner mig helt IQ befriad... dooh.

Igår var jag på besök på min högstadieskola, rätt kul faktiskt. Lyssnades b.la. på musik och träffade delar från klassen. Visade sig  också att (den för mig) gamle musikläraren har släppt en skiva, ja tycker de va kalas bra faktistk, har myspacat det heladagen. Sådär skönt å lyssna på när man sitter hemma själv å ugglar.
Sedär ja;http://www.myspace.com/mattiastell

//S

ONCE AGAiN, NEVER AGAiN, FOREVERMORE

Rysnignar i hela kroppen, halsbränna, trötthet, nedstämdhet, smått frusen. Trevlig Lördag, själv stillsam, lyssnandes på BLS. Hade ändå inte ork och defenetivt inte lust att göra något annat idag ändå.
Misär stökigt är det dessutom... usch.



where are you gonna go?
when nothing is left that you know
the rise before the fall
when you're just sick of it all....

Zakk Wylde


//S

FOUR HANDS AND THEN AWAY





THE KNIFE - HEARTBEATS






Sån fantastisk låt. Tanken slog mig just ( nej de gjrode inte ont) att ja har inte har lyssnat på den på evigheter.
Katastrofalt.




//S

ROSE OF THE DEViLS GARDEN

Dunk, Dunk, Dunk, nej det är inte kärleksfulla hjärtslag jag skriver om utan smärtsam huvudvärk som har på gott de senaste två dagarna. Jag skulle nog beskriva den som spännande.... HA! Underbart deluxe, eller hur va de nu?

Förövrigt, varje dag uppstår nåtgot nytt att hata. De senaste dagarna har jag nog hatat den fete killen i den vita marstrandströjan och de beiga byxorna som går på samma lektioner som mig. Större idiot (bokstavligt menat också) får man banne mig leta efter. Retardo deluxo.  Jag skulle tippa på att hans IQ ligger på minus.  Städigt hittar jag nya bevis på att ca 95% mänskligheten  är idioter. VIlken misär. Igår var det en kille på bussen vid terminalen som tydligen skulle åka ned till örebro, samtidigt som han satt och förklarade hur korkad en av hans vänner var.
Skall man skratta eller gråta?

Nej, fy. Kan iaf glädja mig åt mitt skivköp (om dem anländer nån jävla gång)
Har inhandlat en del glueciferplattor på nytt, då någon har stulit mina........ sen inhandlades de även lite mick jagger och  iggy & the stooges.


//S







DON'T ASK ME WHAT i THiNK OF YOU i MiGHT NOT GiVE THE ANSWER THAT YOU WANT ME TO

Upp i ottan, i kylan, i blåsten till misären! Misärmoment nr 1 träffade mig redan när jag vaknade och upptäcker att nån jävel har tagit mina hörlurar. Kul att ha en ipod men inga hörlurar. Fy fan jävla skit helvettesfanskapsgrej. ÅHHHHHH. FInns inte ord till att utrycka min irritation nu. Dessuom mitt på allt var jag precis vid bussen men så hade ja glömt mitt busskort å ja får givetvis inte åka med. Jäval fittor. Ja hatar vässttrafik. Helt totalt värdelöst är det, bussarna är aldrig i tid, otrevliga busschaförer, dyrt. Bussar går desssutom aldeles för sällan, och de undrar varför folk tar bilen. Åt helvette med all kollektivtrafik ska fan börja cykla och gå istället. Så ska ja ha en jäval fittig svenska lektion å läsa upp svenska B för att ja hade en jäval htiler till lärare innan. Känns ju jävligt värt. Eller inte. Dessutom blev ja jätte lycklig när jag såg att BLS ska spela i sthlm, förvånande nog var det 20 års gräns- kunde inte min mors aklämt ut mig lite tidigare. Eller kan dem inte slopa jävla fjantiga åldersgränser som 20, iaf till jag har fyllt de. Helvette. Å klockan är inte ens 8 och jag är redan förbannad, den här dagen kommer nog bli kul. Jag är skit trött och tänkte sova en stund nu när ja inte fick åka med busshelvettet blev jag på tok för arg för att ens kunna sova en blund. Deussom skall ja öppna en fil jag mailat till mig. Men givetvis fungerar inte de att öppna den och sjäälvklart, behöver jag ens säga att de är just de dokumentet som skall lämnas in idag.
Hoppas jag halkar på en kullersten å spräcker skallbenet så hjärnanflyter ut å folk trampar sönder mig tills ja inte finns längre.

//S

GOD GAVE ME EVERYTiNG

Jag stod på land och blickade ut över havet, en stilla bris svepte igenom mitt hår och solen den bländade.
Plötsligt befan jag mig ute på havet vid min sida stod min vän tanja tillsammans skulle vi segla långtbort.
Sen hände de något, jag minns inte riktigt vad, något diffust... jag sitter iaf i en båt och inte vilken båt som helst utan en helt rund båt. När föraren sedan gasar på stegrar sig båten och jag måste hålla mig fast i relingen för att inte falla överbord.
200 meter från hamnen förliser båten och det blir en tävling mellan alla passagerare och en förbi paserande segelbåt in till bryggan. Jag får tag i en plastbit från båten använder den som en liten flytponton för att underlätta simfärden in mot bryggan. Segelbåten, som är en Laser seglar mycket fortare än vad jag kan simma, och plötsligt blir det en tävling i mitt huvud, jag måste först in till land till varje pris.
Jag springer undervattnet såfort benen bär mig. 30 meter från bryggan, jag ligger före lasern jag sneglar åt vår båtplatshåll och på båten, allt ser som vanligt ut.. men vad är det där för gult? Luddigt litet gult...
Det kommer  en bild framför ögonen på mig likt en tv skärm skådar mina ögon livet.
En reklam för kramkycklingar och krambjörnar. En signaturmelodi spelas och kycklingarna sjunger en sång. Jag dras med.
Men fort tillbaka till verkligheten och tävlingen. Jag ger allt jag har och och jag är så snabb att jag springer på vattenytan och upp på bryggan, lägger mig ned utmattad, tung ibenen och flåsar. Men jag vann. Sekunderna efter kom seglarna in. Pappa stå redo med kärran vid sjösättningsrampen för att hjälpa till att ta upp båten.
Vädret är vackert och pappa säger grattis till vinsten.

Sen vaknade jag, tillbaka till verkligheten. Livet, misären.
Den ständiga misären. Äta -jobba- skola- sova -dö.
Fan nu regnar det med..

//S

RSS 2.0